Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

Over ons

 

De naam Siss & Bro bakery staat voor Broer en twee zussen. Maarten, Vera en Merel zijn samen met hun ouders Berjan- en Hetty ten Brinke, trotse eigenaren van Siss & Bro bakery in Ommen. De Ambachtelijke bakker in Ommen. Al sinds 1973 is de bakkersfamilie actief in de bakkerswereld. De vader van Berjan ten Brinke nam in 1976 de bakkerij van Bats Makkinga aan de kruisstraat over, die diens vader in 1916 was begonnen.

 

De bakkerij is vandaag de dag gevestigd aan de markt in Ommen. Een unieke belevingswinkel met een open bakkerij, winkel met een ruim aanbod in broden, desembroden, cake koek en gebak. En de gelegenheid om te zitten voor een kopje koffie, met een vers belegd broodje of een gebakje rechtstreeks uit de banketbakkerij. 
Met de jaren ervaring van de familie in het bakkersvak, maak je kennis in de winkel met de ambachtelijke en klassieke producten. Neem bijvoorbeeld  t’Ommetje, Dit is een typisch lekkernij uit Ommen, Of een van de andere zoete of hartige snacks waaronder vegan varianten

 

Alle producten elke dag en nacht met hoogwaardige grondstoffen en liefde gemaakt. 
Neem een kijkje en kom proeven in de prachtige winkel met de open brood- en banket bakkerij. Heeft u vragen of een bijzondere uitdaging voor ons? Laat het ons weten, ons is niets te gek, De bakker in Ommen maakt het voor je!